Furuheim Eagles

- We are Eagles!

Ørnene mot nye høyder!

Første halvår av sesongen er snart ferdigspilt og ørnene sikter seg inn mot nye høyder.

Midtveis i august innledet Eagles-guttene sesongen med en såkalt "Ironman" konkurranse. Her ble spillernes fysikk testet etter en lang sommerferie. U15, U18 og 018 måtte alle igjennom kondisjonstester, hurtighetstester samt styrketester. Her så vi alle at spillerne har noe å jobbe med før det virkelig gjelder. 3. Septemeber var nemlig de grønne ørnene på is igjen, klare for å finne tilbake formen før ligaen starter. 
 

Som vi vet er seniorlaget regjerende ligamestere og sikter ikke lavere denne sesongen! Allerede før ligastart var Oslo Tigers 1 beiseiret to ganger i tillegg til en seier mot Drammen Colts. Denne gode formen holdt seg både mot Tigers 2 og Skattlund Farmers ble beseiret henholdsvis 1-6 og 2-5. I borteoppgjøret mot en av tittelutfordrerne, Jarlsberg Flyers, ble en svært jevnspilt og fartsfylt kamp avgjort i Overtime. Her trakk Flyers det lengste strået og Eagles fikk bare med seg ett poeng hjem fra Tønsberg Ishall. Dette svekker ikke motet til de største ørnene som med seier i resterende kamper fortsatt kan vinne ligaen.
 

U18 laget til Farmers/Eagles hadde også fått troen på da de valset over Drammen Colts med 10-0 og slo Oslo TIgers i treningskamper. Åpningskampen i ligaen ble mot nettop Tigers. En viktig kamp med tanke på topplassering. Etter tre jevnspilte perioder, klarte heller ikke 5 minutter i overtime å skille lagene. Desverre endte det med tap i en nervepirrende straffekonkurranse. Tross dette tar de med seg revansjelyst inn mot neste kamp, når Siddis Figthers står på andre siden av banen! 

Det samme utfallet ble det også for u15. Tross seier i treningskampen mot Tigers ble de slått i serieåpningen av rivalene fra hovedstaden. Dermed må også disse kjempe med nebb og klør mot Siddis for å rette på feilskjæret mot Tigers. 

Siddis Fighters kommer til Vinterbro i romjulen for å bryne seg på lagene fra Østlandet.

Kom og støtt Eagles/Farmes og hjelp oss mot nye høyder!