Furuheim Eagles

- We are Eagles!

XHL 2016-2017 - En suksess

XHL 2016-2017 har for Furuheim Eagles vært en innholdsrik, spennende og hard reise der de har henta frem det beste i seg selv og gitt alt for laget. Ørnene stilte med 3 sterke lag der Hamar har vært med på å gi alt de har i de grønne draktene sammen med Furuheim eagles U15 og U18.

Kampene har vært jevne for alle 3 lagene, og det har vært lite som har skiltes i fra seier og tap. Furuheim Eagles senior er laget som klarte å gå helt til topps med sitt andre seriegull på rad og de viser nok en gang at de er sultne og sterke. U18 har vært sterkere i år enn de har vært på lenge, og de har jobbet knalltøft for å hente poengene hjem til Østfold og endte til slutt på en 5. Plass med 4 seire og 3 tap.

De yngste ørnene på U15 hadde en sesong som så bedre og bedre ut for hver kamp. Og på slutten av sesongen der de møtte de sterkeste lagene, klarte de å henge med å klarte å skåre mange mål. De endte dessverre til slutt på en sisteplass, men prestasjonen og viljen har ørnene fra Eagles masse av.

U15

Spilte 6 kamper og tapte 6. 

Brian Andersen blir årets "stjerne" når han i år spilte 6 kamper for Furuheim Eagles som lagets keeper og har hatt en fantastisk progresjon på treninger og kamper. 

Ferdig for sesongen og ser frem til neste sesong med nye kamper og nye muligheter.

U18

Endte midt på tabellen.

Guttene fra Eagles på U18 har aldri vært sterkere enn det de var i år. De spilte hardt, spilte bra og stod opp for hverandre. Det har vært utrolige jevne kamper, men de nådde dessverre ikke helt opp i år.

De er sultne på mer, og satser stort til Påskecampen!!

O18

Ingen over, ingen ved siden av - SERIEMESTERE

De eldste gutta vant samtlige kamper og er fortsatt ubeseiret i 2016-2017 sesongen.

The double er årets store mål! Kan vi klare det?