Furuheim Eagles

- We are Eagles!

XHL 2016 - 2017 er endelig i gang!

Ørnene ifra Furuheim har akkurat startet sin jakt på nye resultater og trofeer i XHL 2016-2017. I år stiller Eagles med 3 lag, U15, U18 og senior.

U15 er satt sammen av Skattlund Farmers fra Hamar og Furuheim Eagles. Og med nye unge lovende spillere på laget, var det en spennende kamp de gikk inn i, mot selveste Oslo Tigers. Dette ble den første kampen for U15 ørnene fra Eagles, og det var også Brian Andersen sin aller første kamp som Eagles keeper. Han var fornøyd med kampen han gjorde, og vi ser at han har en stor fremtid i målet for Eagles. Kampen endte til slutt med ett 12-0 tap, men de unge ørnene og bøndene kommer sterkt tilbake i neste kamp.

U18 er også satt sammen av Eagles og Skattlund farmers, og i år er dette laget sterkere enn noen gang. Etter en forrykende periode med treningskamper hvor Furuheim Eagles vant stort i alle kamper, lå det en stor spenning i hvordan det skulle gå mot Oslo tigers i første seriekamp. Det var en kamp med høyt trykk, og mange harde dueller, og det var Oslo tigers som gikk av med en knepen 4-2 seier over Eagles. Det blir spennende å se hvordan det går utover i sesongen.

Furuheim eagles senior har fått en fantastisk start på sesongen. De hadde allerede åpnet sesongen med en sterk 9-0 seier over Sandefjord whalers, og gikk inn i kampen mot Oslo tigers med høy selvtillit og med god tro på seier over erkerivalene. Eagles gikk seirende ut av kampen med 4-2 og tre poeng i lomma. Dermed har Senior full pott etter 2 kamper spillt. 

Resultater

U15 

Furuheim Eagles 0 - 12 Oslo Tigers


U18 

Furuheim Eagles/Farmers 2 - 4 Oslo Tigers

Målskårere Eagles/Farmers: Håkon V Olsen , Daniel Bekkevold


Senior

Furuheim Eagles 4 - 2 Oslo Tigers

Målskårere Eagles: Finn Pedersen, Reidar V Olsen, Tommy V Olsen, Hans Petter V Olsen