Furuheim Eagles

- We are Eagles!

Påskecamp 2016

Årets store høydepunkt går av stabelen til helgen og vi er selvfølgelig et av mange lag som gleder oss stort! Her er litt praktisk info for "campen":

Overnatting:
Junior er innlosjert i hytter sammen senior. Foreldrene har selv ansvar for at sitt barn har en ansvarsperson. Alle under 18 år MÅ ha en ansvarsperson, og det er foreldrene som må ordne dette for sitt barn. Ansvarspersonen må være over 18 år. Dette er regler fra BCC. 

Mat: 
BCC ordner mat til frokost, lunsj og middag for de som har meldt seg på pakke A. De som spiller i ishall utenfor Brunstad kan smøre med seg mat til lunsj. Mat, drikke og snacks i hyttene ordnes internt. 

Transport: 
I hovedsak ordner seniorspillerne transport for junior selv om vi spiller på forskjellige steder. Søndagen er litt problematisk ifht kamptidspunkter. Vi har fått hjelp av foreldre til å kjøre her. 
Junior som ønsker transport over til Tønsberg på lørdag må møte opp klokken 07:00 på Esso Grålum i Sarpsborg. Da kjører vi først til Moss Ishall hvor Senior har kamp mot Winnipeg klokken 08:30. Deretter blir det felles transport til Tønsberg Ishall. Juniors kamp starter klokken 14:40 der. 

Betaling og priser:
Selve "Påskecamp avgiften" er forhåndsbetalt av hver enkelt deltager. Det vil i tillegg bli fakturert en turneringsavgift for hockeyspillerne likt som tidligere år. 
Mye av maten er allerede dekket i "påskecamp avgiften". Mat utenom dette må hver og en sørge for, og eventuelt lage en løsning for dette i sin hytte. Det både oppfordres og henstilles til at hver enkelt passasjer bidrar til bensin-og ferje utgifter da det blir mye transportetapper på en så aktiv uke. 


For info om ishaller og kamptidspunkter se ryddig oversikt på www.xhl.no (klikk her)

For info om påskecamp generellt se Brunstad Portal (klikk her) 

Kontaktpersoner:
Junior - David Olsen - 913 79 401
Senior - Tommy Olsen - 467 68 345
Generellt - Ørjan Ådalen - 954 23 892

Da gleder vi oss til tidens påskecamp på Brunstad!