Furuheim Eagles

- We are Eagles!

Viktig info om årets Europacup!

Lørdag 28. mars startet årets store høydepunkt for hockeyspiller, nemlig årets påsketurnering.
Nytt i år er at det er lagt opp til «Påskecamp» med mange forskjellige aktiviteter. Det blir også et spennende og oppbyggelig innhold på Brunstad på kveldene. Info om dette kan leses på Brunstad Portal.

U14:
U14 er i år slått sammen med Sandefjord og spiller sine kamper i Tønsberg ishall. Eagles senior arrangerer transport for disse til og fra ishallen.

Kontaktperson og ansvarlig for U14 under turneringen er Finn Pedersen: 902 19 495
 

U18:
U18 er slått sammen med Oslo 2 og skal spille sine kamper i Moss Ishall. Eagles senior ordner transport til og fra Moss ishall for U18 spillerne fra Eagles.

U18 og de på O18 som ikke kjører bil må beregne kostnader på ferje/transport a` kr. 50,- hver vei. Det blir ca 6 ferjeturer under gruppespillet. Dette betales til sjåfør.

Kontaktperson og ansvarlig for U18 under turneringen er David Østberg Olsen: 913 79 401

 

Mat:
U14, U18 og O18 spillere er selv ansvarlige for mat under turneringen om ikke annet er avtalt. Foreldre til U14 og U18 må ha en plan på dette. De som har meldt seg på pakke A på påskecampen har dekket full bespisning på Brunstad. Det er også mulig å smøre med seg lunsj fra frokosten som en del av pakken. De fleste spisestedene vil være åpen på Brunstad under Påskecampen.

Det vil også være åpen kiosk i alle ishallene som selger mat og drikke.
 

Overnatting:
De som skal overnatte på Brunstad har tidligere fått info om å gi beskjed til Tommy V Olsen slik at vi har kontroll på at alle under 18 år har en som ansvarlig for seg. Dette er retningslinjer fra Brunstad. De som ennå ikke har gjort det må gi Tommy beskjed asap.

Kostnad:
Prisen for selve hockeyturneringen blir kr. 850,- for O18 og kr. 650,- for U18. Dette blir fakturert i etterkant.

Da ser vi frem til en spennende turnering!

Grupper og kamptider finner du på xercize.org.

Da håper vi på et godt publikumsoppmøte under turneringen!