Furuheim Eagles

- We are Eagles!

Tap mot Eiker i XHL... men U14 seier!

3 januar var det klart for den første kampen i 2015, og det mot Eiker Falcons i Vinterbro Ishall. 

Eagles U14 ørner kom raskt bakpå og virket ikke helt klare fra start. Allerede etter noen minutters spill lå de bak med 0-2. Men en rask organisering fra trener David Olsen ble det noe annet og det sto raskt 2-2. Unggutta fra IK Eagles så seg ikke tilbake og stoppet ikke før det ble 5-2 seier. Gratulerer med den første seieren i 2015. 

Målscorere Eagles 

Christian Østberg-2 / Håkon V Olsen-1 /Amund Olsen-1 /Jostein Lindberg-1

Kampens stjerner:

Christian Østberg - * * *  / Amund L. Olsen - * * / Jostein Lindberg - *

IK Eagles senior stilte med et bra mannskap, og kjørte et massivt press i innledningen av 1 periode av årets første XHL kamp. Allikevel var det Falcons som puttet det første målet. Lagene fulgte hverandre tett i første og andre periode, men like før slutt dro Eagles i fra med en 4-2 ledelse. Falcons ga aldri opp og utnyttet dårlig organisering i Eagles forsvaret og satte inn 2 mål på de 2 siste minuttene som førte til Sudden Death. 

Sudden Death gav ikke mye verken den ene eller andre veien noe som førte til straffeslag konkurranse. IK Eagles røk på 2 bom på sine 2 første og tapte desverre kampen. Når det er sagt burde Eagles avgjort kampen lenge før straffeslagkonkurransen. 

Målscorere Eagles

Håvar Ådalen - 2  /   Edvard Olsen - 1 /    Ørjan Ådalen- 1

Kampens stjerner: 

Håvar Ådalen    * * *  /   Finn Pedersen   * *  /    Thomas Kurzok   *

Nå gleder vi oss til sluttspill i serien.. 

Og takk til Gjermund Stene med fantastiske bilder til denne artikkelen.. :)